Over ons

Welkom bij Sprookjesstof.be, uw betoverende bron voor advies en informatie over alle mogelijke stoffen! Wij zijn een gepassioneerd en deskundig team dat zich toelegt op het delen van kennis over de wondere wereld van textiel. Onze missie is om uw creatieve projecten te ondersteunen en inspireren door u te voorzien van de nodige informatie en deskundig advies over stoffen.

Ons verhaal begon in 2018, toen onze oprichters, Sofie en Thomas, hun liefde voor stoffen en sprookjes combineerden om een unieke en informatieve plek te creëren voor textielliefhebbers. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot dé online bron voor stofadvies en informatie in België, met bezoekers van over de hele wereld.

Bij Sprookjesstof.be richten we ons op het delen van kennis over een breed scala aan stoffen, variërend van traditionele en natuurlijke materialen tot innovatieve en milieuvriendelijke textielsoorten. Onze uitgebreide informatie omvat stoffen voor kleding, interieurdecoratie, accessoires en andere creatieve projecten.

Waarom kiezen voor Sprookjesstof.be?

  1. Uitgebreide informatie: Onze website bevat een schat aan informatie over een breed scala aan stoffen, kleuren en texturen. Van sprookjesachtige prints tot natuurlijke materialen, u vindt hier zeker de informatie die u nodig heeft voor uw creatieve projecten.
  2. Deskundig advies: Of u nu een professionele ontwerper, een hobbynaaister of een beginner bent, ons team van ervaren naaisters en stoffenexperts staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de perfecte stof voor uw project. Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies en tips.
  3. Inspirerende ideeën: We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe en inspirerende manieren om stoffen te gebruiken. Ontdek onze blog, waar we regelmatig inspirerende projecten, technieken en trends delen om u te helpen bij het vinden van nieuwe ideeën en het verrijken van uw creatieve proces.
  4. Milieubewustzijn: We zijn toegewijd aan het bevorderen van duurzaamheid en milieuvriendelijke praktijken in de textielindustrie. Daarom delen we informatie en advies over milieuvriendelijke stoffen en het verantwoord gebruik van textiel in uw projecten.
  5. Ondersteunende gemeenschap: We zijn trots op onze warme en vriendelijke gemeenschap van textielliefhebbers. Sluit u aan bij onze sociale media-kanalen en nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends, tips en informatie, en om in contact te komen met gelijkgestemde creatievelingen.